tag:blogger.com,1999:blog-1283534675165410240.post7526650105631058946..comments2023-06-24T17:01:41.065+02:00Comments on Sütis néne sütödéje: Kandírozott narancshéjSütis nénehttp://www.blogger.com/profile/17670992315614140699noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-1283534675165410240.post-7306892582350595302008-12-02T11:08:00.000+01:002008-12-02T11:08:00.000+01:00nekemannyima! köszi a tippet! :-)Magdi! köszönöm!:...nekemannyima! köszi a tippet! :-)<BR/><BR/>Magdi! köszönöm!:-)Sütis nénehttps://www.blogger.com/profile/17670992315614140699noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1283534675165410240.post-32732148576841075252008-11-30T19:17:00.000+01:002008-11-30T19:17:00.000+01:00Most találtam á a blogodra , és mondhatom ilyen sz...Most találtam á a blogodra , és mondhatom ilyen szuőper és egyszerű recepteket ritkán találok!<BR/>már el is kezdtem a kandírozott narancshéjek gyártását!<BR/><BR/>további sok sikert és sok finom receptet!<BR/><BR/>MagdiAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1283534675165410240.post-82956496434291796082008-11-30T18:47:00.000+01:002008-11-30T18:47:00.000+01:00kb 6-7 narancs héja 30 dkg.Én nem szedtem le róla ...kb 6-7 narancs héja 30 dkg.Én nem szedtem le róla sok fehéret és nem áztattam 3 napig csak egy napot.Saját levében főztem vagy 3-4 órát lassan míg a levét el nem főtte.Csak mikor alig van leve kell rá jobban odafigyelni.Most pár napig szikkasztom aztán zárom üvegbe.Ja ízesítettem citrommal-vele együtt főztem-ánizzsal,szegfűszeggel,fahéjjal,vaniliacukorral.Egyébként forgácsfánk mellé szoktam tálalni.Finom!!Ajánlom:)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1283534675165410240.post-81052393929181109692007-12-10T18:40:00.000+01:002007-12-10T18:40:00.000+01:00az hogy az enyém mennyi volt, sajna fogalmam sincs...az hogy az enyém mennyi volt, sajna fogalmam sincs. de szerintem vedd ki a vízből, kicsit töröld le róla a vizet, aztán mérd le.nagy baj nem lehet! ;-)az áztatás pedig csak azért kell, hogy a keserű íz kioldódjon.nem befolyásolja a súlyát.Sütis nénehttps://www.blogger.com/profile/17670992315614140699noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1283534675165410240.post-54845079242486234962007-12-10T16:22:00.000+01:002007-12-10T16:22:00.000+01:00Segítség, mit csináljon az az "ügyes", aki nem mér...Segítség, mit csináljon az az "ügyes", aki nem mérte le a narancsok héját beáztetás előtt?????<BR/>Neked hány narancs héja mennyi deka volt.<BR/>SzisziAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1283534675165410240.post-59578540449117176452007-11-14T19:50:00.000+01:002007-11-14T19:50:00.000+01:00hm, no igen narancs nélkül narancshéjat kandírozni...hm, no igen narancs nélkül narancshéjat kandírozni, eléggé nehéz ügy... :-) de a te megoldásod is jó ötlet, kevesebb macera, és íz mégis megvan!Sütis nénehttps://www.blogger.com/profile/17670992315614140699noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1283534675165410240.post-58383294809993223522007-11-14T16:53:00.000+01:002007-11-14T16:53:00.000+01:00Hát ez tök jó! Pont a napokban gondolkodtam, hogy ...Hát ez tök jó! Pont a napokban gondolkodtam, hogy vajon megéri-e kandírozni, (pl. a gyömbér mintájára) ugyanis volt néhány szép narancsom, de aztán nem maradt rá eröm valahogy, csak lekapartam a héját, és egy üvegbe zártam kristálycukorral összekeverve. Naponta megrázogatom, hogy ne álljon össze a narancsolajtól. Intenzív narancshéj íze van, és azt hiszem majd így ahogy van, belekeverem a sütemények tésztájába. Most meg, hogy ezt elolvastam, lenne kedvem kandírozni, csak épp narancsom nincs...Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15058385846413044533noreply@blogger.com