tag:blogger.com,1999:blog-1283534675165410240.post8872183474765441084..comments2023-06-24T17:01:41.065+02:00Comments on Sütis néne sütödéje: Pár gondolat...Sütis nénehttp://www.blogger.com/profile/17670992315614140699noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1283534675165410240.post-15397767302425007212008-03-27T12:23:00.000+01:002008-03-27T12:23:00.000+01:00Én is köszönöm, mondjuk fura lesz újra dolgozóba j...Én is köszönöm, mondjuk fura lesz újra dolgozóba járni, az biztos...!;-P <BR/>és persze, mint írtam nem tűnök el, csak hát ugye vége a "láblógatásnak"...:-D<BR/>szerencsére nekem eddig még mindig jók voltak az élesztőim, én meg épp ezért nem próbáltam eddig a száraz változatát...<BR/>és igen , negjöttek az emilek is, köszi! ;-)Sütis nénehttps://www.blogger.com/profile/17670992315614140699noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1283534675165410240.post-36378139692924451512008-03-27T11:31:00.000+01:002008-03-27T11:31:00.000+01:00Köszönöm szépen! Sok sikert a munkához, de remélem...Köszönöm szépen! Sok sikert a munkához, de remélem azért postolunk:-))<BR/>Pár szó az élesztőről: tudom hogy elvetemült dolog a szárított élesztő használata, de igazából a kényszer vitt rá. Az év bizonyos szakában csak néha jutok a sütő közelébe, és nem tudom kiszámítani hogy mikor, ezért is született ez a megoldás. A másik pedig az hogy párszor csalódnom kellett a friss élesztőben (naív vásárló nem nézi meg a boltba mikori is az élesztő és oda adják neki azt ami 3 nap múlva jár le, ezt persze akkor veszi észre amikor már bőven lejárt.)<BR/>max<BR/>u.i.: mailokat megkaptad?Maxhttps://www.blogger.com/profile/08446898821591830201noreply@blogger.com