És ismét egy csicsóka recept...
Igazából semmi különös, de azért beteszem ide, mert finom.
4 db krumplit hámoztam, vékonyra szeltem, plusz 2-3 db csicsókát.(ezt nem hámoztam, csak jól megmostam és szeleteltem)
Tepsibe tettem, olívaolajjal megöntöztem kicsit, megszórtam pizzafűszerrel és majorannával, majd kb fél órát sütöttem. Csináltam már friss rozmaringgal is, az is nagyon finom!!!!
Ha megsült megsóztam, és kész.
Csicsóka sülve:
- kevésbé érezni jellegzetes ízét , bár a krumpli is átveszi kissé az ízt
- jóval édesebb így mint nyersen, vagy főve
- hamarabb megpuhul, mint a krumpli, kissé krémszerű lesz
- szerintem nagyon fincsi!!!!!!!!!!!
- család még nem kóstolta sülve (és ebből az adagból már nem is fogja, mert volt-nincs ;-D), tehát az ő véleményükről még nem tudok nyilatkozni (majd talán később)
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése