2011. április 1., péntek | By: Sütis néne

Egy kis krémest? :-)


Kipróbáltam ezt is, mert izgatta a fantáziám.... pedig amúgy nemigen használok pudingport(nem is volt itthon, csak emiatt kellett vennem)

A recept egyébként  egycsipet - től származik.
A férjemnek ízlett, nekem kevésbé, mivel a pudingportól szerintem erős mellékíze volt (pedig  jó minőségű p.port használtam hozzá). Állagra jó lett, látványra is, az ízéről pedig már szóltam.
Ja, és víz helyett tejjel jobb lenne, mert így olyan kis gyengécske.
Szóval ennyi, részemről maradok a saját verziómnál :azaz ennél a krémnél (persze ha krémesnek készülne, akkor ugye duplázni kellene a krém mennyiségét, ami drágább mint így, de finomabb is)

2 megjegyzés:

egycsipet írta...

Hasonló megállapításod született, mint nekem, bár én a fehérjét éreztem inkább rajta, a pudingporral nem volt bajom. Szerintem is finomabb a teljes tojásos változat, bár a férjem szerint ez is pont olyan jó, mint a másik. Nem tudom, melyikünk van rosszul bekötve. :D
Köszi, hogy kipróbáltad! :)

Sütis néne írta...

Én meg köszönöm a receptet. :-)
Nálunk is a férjemnek nagyon ízlett, azt mondta majdnem olyan mint egy cukrászdai....hát hogy ez most jó vagy rossz pont-e egy cukrászdának?! nem is tudom....;-D