Dobos tortát kértek tőlem. Ez lett belőle. Most csináltam másodszorra, kissé már ügyesedek, mivel végre sikerült több részre vágnom a tetejét.
Maci receptje alapján készítettem, a krémet dupláztam.
Ide kattintva találjátok azt a receptet, ahogy múltkor csináltam.
Szerintem nem kell félni a tetejétől sem, nem vészes, a lényeg hogy gyorsan kell a karamellt ráönteni, elsimítani, és a kést folyton végighúzni a vajon, mielőtt vágjuk. Nem kell elsőre teljesen átvágni a tésztát, az ráér akkor is, ha már minden szelet be van vágva.
4 megjegyzés:
Ez valami gyönyörű!
De úgy látom, itt még sok szép dolgot fogok találni, mármint az oldalon....:):):)
Örülök,hogy idetévedtem!:)
Bizony,ránézésre mondhatom hogy tényleg ügyesedsz:-))De hát ez már csak természetes:-)
Csodásan néz ki!
Köszönöm! :-)
Megjegyzés küldése