
Nálam is elkészült a naprafogó. ;-)
Férjem nézett is nagyokat mikor meglátta!!!:-)
Ízre is finom.
A receptet követtem, leszámítva hogy a cukor 1 evőkanálnyi lett, ami nem igazán érződik rajta még így sem. Legközelebb emelem az adagot, szerintem egy kis édes zönge nem fog neki ártani.;-)
Ó, igen és nem éjszakázott a hűtőben, hanem dagasztás után kb 25 percet hagytam kelni.
És még valami eltérés, 1 zacskó porélesztőt és 2 dkg frisset tettem bele.
Más különbség tényleg nincs. Azt hiszem. :-D
(és nekem is kellett még tejet tennem hozzá, kb plusz 1 dl-t, a receptben leírthoz képest)
Recept(és fázisfotók) itt találhatók: Maxnál
6 megjegyzés:
Szép lett, gratula!!
Idén látlak? Van egy tálca tartozásom:)
Gyönyörű!!!:) Gratulálok!!!
Én nem a Max receptje szerint készítettem, hanem aszerint, ahogyan az ő ihletője csinálta. Ennél 1 óra kelesztés kell.
A torta is nagyon finom lehet, Isten éltesse a párodat, és vedd úgy, hoyg vállon is veregettelek már!:)
Gratulálok, szuper! Pizzavágóval vagdaltad? Szebb, mint az eredeti!
Szia kedves Sütis néne!A vállon veregetést megérdemled:-)GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰŰ!Biztos nagyon fincsi is!Gratula!Üdv:Moncs
Hogy van szívetek megenni ezt a szépséget??:)
Köszönöm mindenkinek! :-)
Max! a tálca mégcsak nem is rémlik...;-P de biztos járunk arrafelé, ha "újra nyár lesz" és nem esik folyton ;-P
irikova! késsel vágtam!
Megjegyzés küldése