2009. december 18., péntek | By: Sütis néne

pech...



Szomorú vagyok ...mert a párom gépe, amivel eddig fotóztam, bedöglött... hogy pontosítsak a telefonjának a fényképező része. mert nekem nincs digitális fotógépem (micsoda blamázs, mi?!), csak ez a telefon volt....eddig....az én telefonom pedig nem készít szép képeket, így nem tudom mikor lesznek új képek. :-(

és pont most karácsony előtt! :-(((

aztán meg mérgelődöm is, mert hogy nálunk miért nincs kilós marcipán! a múltkori Lidl-s leárazásról lemaradtam, az egyéb nálunk kapható színezett marcipán meg már tényleg abszurd árban van! 2-szer is nézegettem, és kétszer hagytam ott...mert azért egy kis darab marcipánért több mint 600 Ft-ot elkérni!!! és persze hogy nem kapható gyurmarci sem!!!

Ha már itt tartok, a kesudió és a mandula, a pisztácia áráról nem is beszélek... az sem semmi. plusz sómentes pisztáciával még nem is találkoztam. és ha édesbe kellene? akkor mi van? nyalogassam le róla a sót?


hát ez van....szóval mérges és szomorú vagyok...plusz a fejem is fáj... és fáradt is vagyok....nem is sorolom, azt hiszem kipuffogtam magam egy időre...tovább pedig magamban zsörtölődöm...

5 megjegyzés:

Belly írta...

Sajnállak.De hátha hoz a jézus egy új gépet.

A marcipán miatt én is dühöngtem,nálunk 880 forint egy kis nyúlfarknyi tömb!!!!!!!!!!!!!

Pisztáciát én is csak sósat láttam eddig,bár Flat-Cat szerint egyszer az évben{ilyentájt}lehet kapni a metróban méregáron.

Magyarország,ma.

lúdanyó írta...

Nem tudom, hogy hol laksz, de én piacon is láttam sótlan pisztáciát, ott ahol szárított gyümölcsöket árulnak. Budapesten az arab boltokban is szokott lenni.
Kölcsöngép esetleg?

Kiskukta írta...

Nyugodj le, mert ez mérgelődés tuti nem segít a fejfájásodon. Hátha igaza lesz Bellynek, és kapsz karácsonyra egy digigépet, megérdemled!

Tűzpadka írta...

Ne mérgelődj... A sors úgy akarta, vagyis inkább így jelezte hogy ne telóval csinálj képeket az ételeidről. Ma már egy telo áránál olcsóbban tudsz digitális fényképező gépet venni. Nem becsülöm le a telefont se, de a fényképezőgéppel mérföldekkel jobb képet tudsz csinálni. Az arra való. Bízzunk a jézuskában! Kellemes Ünnepeket neked!

Sütis néne írta...

Köszönöm a jó szavakat! amúgy annyira már nem mérgelődöm, majd csak lesz valahogy ;-)