2012. december 13., csütörtök | By: Sütis néne

Könyvajánló ( Gaura Ágnes: Vámpírok múzsája )


Ismét egy jó könyv, méghozzá magyar írótól, ami külön öröm. :-)
Vámpíros könyv, mint a cím is mutatja, de mégsem ők állnak a középpontban, úgyhogy akinek vámpír-csömörje van, az is nyugodtan olvassa el. Főleg hogy ezek a vámpírok nem a megszokott, "csúcsszuper dögös, macsós" típusok, mely végre egy kis változatosságot jelent.
Bővebb tartalmat most sem óhajtok írni, akit érdekel nézzen utána, vagy menjen, vegye meg a könyvet. :-)
A történet nekem kissé lassan indult be, de aztán egyre pörgősebbé vált, aztán meg túl hamar vége lett, még olvastam volna-ugyanis...még jó, hogy lesz következő rész, de ettől sem kell megijedni, mert ez a könyv egy lezárt egész, tehát nincs félbehagyva a történet,szerencsére..... ugyanis nagyon tud idegesíteni, mikor hónapokat, netán éveket kell várni egy jó történet folytatására, és mire odaérek már nem is emlékszem az előzményekre, vagy csak nagyvonalakban.... na ettől itt nem kell félnünk, mivel úgy gondolom a következő részben főhősnőnk újabb kalamajkába fog keveredni, függetlenül ettől a történettől-bár gondolom azért valamilyen szinten összefüggnek majd a dolgok. legalábbis a vége ezt sejteti.
Az is tetszett, ahogy a magyar politikai helyzetet beleszőtte az írónő, egy-egy elejtett megjegyzéssel.
Emellett humoros, könnyen olvasható, izgalmas. Remélem a következő könyv is hasonlóan jó lesz, és nem romlik, hanem emelkedik a színvonala.. 
Úgy érzem, van még lehetőség az írónőben, remélem sikerül kiaknáznia a tehetségét.