2011. szeptember 19., hétfő | By: Sütis néne

Paradicsom olaszosan


Ismeritek ezt? Én nagyon szeretem, finom és hamar elkészül. Lehet enni magában, vagy kenyér mellé, egyéb köret mellé.
Azért olaszos az elnevezés, mert miután Olaszországban jártunk (én még gyerekként), anyukám gyakran készítette ezt .

Kell hozzá pár nagyobb paradicsom, megmosva persze. Aztán ezek tetejét levágjuk , a belsejük egy részét kikanalazzuk(nem kell mindet). Ezután megsózzuk, szórunk rá pizzafűszert és jól megtömjük reszelt sajttal. Megpirítjuk, sütőben, vagy grillen, vagy melegszendvics sütőben(kinek mi van), majd szépen elfogyasztjuk. Tényleg finom, próbáljátok ki! :-)

2 megjegyzés:

Kati írta...

Nekem tetszik az ötlet, i is fogom próbálni.

Sütis néne írta...

Remélem ízlik majd!