2011. december 30., péntek | By: Sütis néne

Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!



Igaz, mi nem szoktunk kimondottan bulizós év végét tartani, ettől függetlenül, aki megy majd valahová, annak jó évbúcsúztatót kívánok! :-)   .
Nálunk ez lényegében annyiban ki is merül, hogy itthon vagyunk, kenyérfalatkákat eszegetünk (ezt a szokást a férjem hozta magával) és éjfélkor koccintunk egyet , így kettecskén ( a lányzóm persze erre már alszik, jó esetben...)
.Általában tv-zünk, és mindig meg is állapítjuk, hogy nincs benne semmi jó :-D (már persze, ha nem valami dvd-t nézünk épp, bár általában ide szoktunk kilyukadni)
Természetesen boldogult lánykoromban ez nem így volt, buliztunk mi is a hugival és az akkor mégcsak férjjelöltekkel együtt...:-))) de azok az idők elmúltak és őszintén szólva már nem nagyon vágyódom a füstös, zajos tömeg után. Jobb így  itthon, nyugiban. Lehet hogy tényleg öregszem??? !!!:-)

No mindegy is.
Fogadalmakat egyébként nem szoktam tenni(leszámítva egy réges régit, midőn eldöntöttem, hogy húsmentesen  fogok étkezni-és ezt azóta is tartom), annyit viszont ígérhetek, hogy jövőre is hasonlóképp fogok blogolni, s majd jönnek a karácsonyi, szilveszteri étkek, italok receptjei, fotói is.
Addig is még egyszer is BUÉK!!!! :-)

2 megjegyzés:

Petra írta...

Boldog Új Évet Kívánok!

Okki írta...

Boldog, békés új esztendőt kívánok! :)