2012. március 10., szombat | By: Sütis néne

Autós torta- nyitott tetős


Ismét egy torta. Autós. Gondoltátok volna? pláne kép után?:-)

Vissza a tortához: belülről zala kocka volt, kívülről BMW- szerű. Azért mondom hogy szerű, mert jó pár képet megnéztem, és háááát, nem mondom hogy egy kiköpött BMW lett. 

Viszont, ha szigorúan tartom a  méretarányokat, akkor jóval keskenyebbnek, és valamivel hosszabbnak kellett volna lennie. De akkor nem sok marad magából a tortából. Ezért maradtam annál, hogy inkább legyen széles, és kevésbé BMW szerű, viszont legyen miből vágni és enni. :-) Azért a logóját megkapta az orrára. :-)
És persze próbálkoztam a koppintással, amennyire tudtam egy nyitott tetejűs bmw után (mármint neten fellelhető képek után).

Azért ilyenkor bánom, hogy nincs laptopom, vagy nyomtatóm, mert mikor készül a torta, csak kézzel rajzolt minta után tudok menni, mivel az egész gépet nem vihetem le a konyhába. :-D

A kérés egyébként annyi volt hogy BMW legyen, és piros. A nyitott tető már az én toldalékom volt, mert ilyet még nem készítettem. Egyébként nem szeretek autókat készíteni, mert mindig félek a formára vágástól. Azért ennél már bátrabb voltam, mint az elsőnél és pl. már a kerekek helyét is kivágtam, és úgy tettem bele a mélyedésbe a "gumikat". Szóval azért fejlődők(talán), ettől függetlenül ha lehet, autós torták kíméljenek! :-)

2 megjegyzés:

marisz57 írta...

Szép lett az autós tortád, ügyes vagy!

Sütis néne írta...

köszönöm!